avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Prelungire CM peste 183 zile
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Prelungire CM peste 183 zile

Bună ziua,
Mă confrunt cu următoarea situaţie: îngrijitoarea (femeie de servici) instituţiei publice la care lucrez este în CM în sistem ambulatoriu din luna iunie, la jumătatea acestei luni beneficiind de 183 zile de concediu medical în ultimele 12 luni (a primit 3 avize de la medicul expert pentru prelungirea CM-ului peste 90 de zile).
întrebările mele sunt:
1. Se mai poate prelungi CM peste 183 de zile?
2. Dacă se poate prelungi, pentru ce perioadă?
3. Ce alte variante ar fi posibile în afară de revenirea la muncă sau prelungirea CM sunt?

Alte discuții în legătură

Dreptul la concediul medical pe perioada a 12 luni oanadumitru1976 oanadumitru1976 Buna seara, Ma intereseaza de cate zile de concediu medical pot beneficia in cursul a 12 luni calendaristice pentru o boala de grupa 001, respective ... (vezi toată discuția)
Concediu medical miriamcovalschi miriamcovalschi Buna ziua. As dori sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu concediul medical. Am fost angajata in anul 2015 in cadrul unui spital, si am beneficiat de mai ... (vezi toată discuția)
Concediu medical peste 90 zile AnaCiuperca AnaCiuperca Buna ziua, Datorita unor probleme de natura ortopedica care necesita interventie chirurgicala si imobilizare voi ajunge sa necesit mai mult de 90 de zile ... (vezi toată discuția)