avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Buna ziua! Imi puteti spune ce cod CAEN se potriveste ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Buna ziua! Imi puteti spune ce cod CAEN se potriveste pentru ...

Buna ziua! Imi puteti spune ce cod CAEN se potriveste pentru "activitatea de intermediere a incheierii contractelor de certificare intre ...SRL si potentiali clienti, in vederea certificarii acestora din urma".
Codul CAEN secundar 7022 exista dar nu stiu daca este ok pentru obiectul acestui contract.
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Gabor. Bobi , utilizator 14:50, 4 Noiembrie 2024
Bună.ziva

@Ralu a scris:

Buna ziua! Imi puteti spune ce cod CAEN se potriveste pentru "activitatea de intermediere a incheierii contractelor de certificare intre ...SRL si potentiali clienti, in vederea certificarii acestora din urma".
Codul CAEN secundar 7022 exista dar nu stiu daca este ok pentru obiectul acestui contract.
Va multumesc anticipat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen consultanta marketing chandrei chandrei Am o firma care are ca obiect secundar codul 7022 si un alt cod ca obiect principal. Contractele pe care le-am facut pina acum se refera la consultanta privind ... (vezi toată discuția)
Contract de prestari servicii sau intermediere? mirelaisofia mirelaisofia O firma care are cod caen 7022 , doreste sa incheie un contract de intermediere? (nu stiu cum sa-l numesc) pentru un comision la vanzare. Mai exact firma de ... (vezi toată discuția)
Agent asigurare - contract pj bebizoro bebizoro Buna ziua, Detin un srl infiintat in 1999 cu obiect de activitate cod CAEN 6720 - negocieri si incheieri contracte de asigurare. In 2009 am suspendat ... (vezi toată discuția)