avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună seara. În conformitate cu Legea 360 din 2023, ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună seara. În conformitate cu Legea 360 din 2023, pentru o ...

Bună seara. În conformitate cu Legea 360 din 2023, pentru o perioada anterioara anului 2001, dacă s-au datorat și nu s-au platit contribuții la pensii de catre angajator, casa de pensii ia în considerare vechimea pentru perioada lucrata? Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:12, 4 Noiembrie 2024
Depinde de ce se mentioneaza in carnetul de munca al acelei persoane .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor vechime fartade fartade Vechimea in munca realizata la CAP, dar netrecuta in cartea de munca se adauga la sporul de vechime sau doar la pensie? Mentionez ca am adeverinta cu ... (vezi toată discuția)
Asi dori sa stiu daca in legea 360/2023 scoala profesionala de ... Aurel Amalinei Aurel Amalinei Asi dori sa stiu daca in legea 360/2023 scoala profesionala de ucenici se ia in calcul ca vechime in munca si la ce articol din lege se stipuleaza asta ? (vezi toată discuția)
Intreb pentru sotia mea, data nasterii 18.08.1961, stagiu de ... G Diaconu G Diaconu Intreb pentru sotia mea, data nasterii 18.08.1961, stagiu de cotizare 32 ani. Intrucat peste cateva luni indeplineste stagiul complet de 32 si 3 luni, ... (vezi toată discuția)