avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii evaluare consultant, numai 1 raspuns
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

evaluare consultant, numai 1 raspuns

ni se intampla: « Da vreau sa imi spun parerea despre consultant » ca de exemplu
George Popescu (nu-l cautati ca nu exista) « acesta » nu mi-a dat decit un raspuns, in urma caruia nu pot evalua persoana, pentru ca nu este destula comunicare.
Apoi intrebarea care vine :
Ai recomanda acest consultant și altor persoane? DA sau NU. Sa ne iertati, dar nu ne dam seama, fapt pentru care avocatul in chestiune n-o sa aiba evaluare. Imi pare rau ! Daca acesta apare de mai multe ori, sigur ca o evaluare va exista !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:11, 4 Noiembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu sunteti obligat sa evaluati pe cineva ..multi evalueaza poate raspunsul dat, iar altii persoana care i-a raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Puteti ierta? si daca da, cat de des puteti face asta? ContSters160566 ContSters160566 Cineva drag mie, a gresit mult fata de mine cu cativa ani in urma.. insa, astazi, cand am vorbit cu cineva despre iertare, mi-am dat seama ca nici pana azi, ... (vezi toată discuția)
Noutati: profil utilizator, nivel de popularitate si aplauze Alin Popescu Alin Popescu Pentru inceput, trebuie sa specificam foarte clar faptul ca doar utilizatorii care au contul activ (au confirmat adresa de email asociata contului) beneficiaza ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor in cazul parintilor necasatoriti Bun ziua! Am si eu o intrebare. In cazul in care parintii nu sunt casatoriti, tatal poate obtine custodia permanenta a copilului tinand cont ca mama are o ... (vezi toată discuția)