avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Filmare la consiliu local
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Filmare la consiliu local

Daca face o filmar o perasoana fizica despre o sedinta de consiliu local, prin lege se poate face public acesta filmare? Sau trebuie acordul consilierilor locali aflati la sedinta.
Ultima modificare: Luni, 4 Noiembrie 2024
Giogio84, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:52, 8 Noiembrie 2024
Conform caracterului public al acestora, orice participant la sedinta (consilier local, invitat, public) poate transmite online sau inregistra aceste sedinte, cu conditia accesului in sala de consiliu sau in zona online sau offline unde se desfasoara aceasta sedinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Filmare ședința consiliul local în calitate de consilier. legal sau nu Andrei9333 Andrei9333 Am încercat să filmez ședința de consiliu local și mi s-a refuzat acest drept. Mi s-a spus că există un regulament care interzice filmările. ... (vezi toată discuția)
Filmarea sedintelor consiliului local Taurus Taurus Am dreptul ca cetatean, sa filmez la sedintele deschise ale consiliului local? Poate interzice primarul accesul cetateanului in sala de sedinte al consiliului ... (vezi toată discuția)
Pot înregistra ședința de consiliu local?eu sunt consilier ... gheorghetatuta@yahoo.com gheorghetatuta@yahoo.com Pot înregistra ședința de Consiliu local?Eu sunt consilier și președinte de ședință. Cum se procedează? (vezi toată discuția)