avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Câți bani pot detine persoanele fizice acasă?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Câți bani pot detine persoanele fizice acasă?

Câți banii pot detine persoanele fizice acasă

Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 06:39, 5 Noiembrie 2024
Câți bani doriți dvs nu verifica nimeni cât aveți în casa.Limitarile privesc tranzacțiile zilnice cu cash nu deținerea unor sume ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista un plafon privind cheltuielile zilnice? Sandybel Sandybel Buna seara! Am citit un subiect in care se spunea ca exista un plafon zilnic de cheltuieli Suntem o societate si tocmai am achizitionat de la o persoana ... (vezi toată discuția)
Legea plati cash persoane fizice Adrian_Banica Adrian_Banica Buna ziua , suntem 2 proprietari , eu detin 37.5 cota parte , iar celalalt copropietar 62.5 cota parte dintr-o garsoniera. Am facut un precontract de vanzare ... (vezi toată discuția)
Sunt pe cale să cumpăr un apartament care costă 29.000 de euro, iar vânzătorul vrea banii cash. este legală pretenția lui? manutmu manutmu Sunt pe cale sa cumpar un apartament (29 mii euro) insa vanzatorul vrea toti banii cash in EURO. Eu am toti banii in contul meu bancar in RON. E legal sa dau ... (vezi toată discuția)