avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Card alimente
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Card alimente

Vă rog să mă lămuriți asupra unui lucru:Sunt încadrată în grad grav de handicap,cu certificat în acest sens,în baza căruia am primit un card de alimente.care se încarcă bilunar,știți despre ce e vorba.Totuși,înțeleg că acesta se acordă doar persoanelor cu venituri sub 2000 lei lunar.Am înțeles bine?Veniturile mele lunare depășesc 5000 lei.Ar trebui să-l păstrez sau să-l înapoiez?Și dacă da,unde?Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Indemnizatie persoane cu handicap in urma accident vascular cu paralizie cristi091974 cristi091974 mama mea (62 ani) a facut accident vascular cerebral in dec.2010.De atunci a ramas paralizata pe partea stanga.In urma recuperarilor poate folosi cat de cat ... (vezi toată discuția)
Informatie - impozitare venituri salariale persoana cu pensie de handicap ContSters157623 ContSters157623 buna dimineata.va rog sa ma ajutati cu o informatie si anume, avem la servici un coleg care are probleme cu auzul, este incadrat ca si incarcator-descarcator, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, batranii din caminele de batrani beneficiaza de cardul ... mihaiono mihaiono buna ziua batranii din caminele de batrani beneficiaza de cardul social 250? (vezi toată discuția)