avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua , sunt din jud.Alba am primit decizia de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua , sunt din jud.Alba am primit decizia de pensie recalculata ...

Buna ziua , sunt din jud.Alba am primit decizia de pensie recalculata in data de 30 august marita dar calculata gresit la care am făcut contestație, primesc cuplul de pensie tot vechi deasemenea si bani tot la valoarea pensiei inainte de recalculare am făcut contestație si pentru aceasta si nu am primit nici un raspuns nici la această dată 05.11.2024 INTREBARE: pot sa dau persoana care a făcut calculul pensiei si persoana care a aprobat decizia trecute pe decizie ca abuz în serviciu și nu Casa de pensi ? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: teodor popic , utilizator 06:03, 5 Noiembrie 2024
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie impotriva deciziei privind recalcularea pensiei de serviciu Atonn Atonn Buna ziua, Cerandu-mi scuze pentru deranj, indraznesc sa va adresez cateva intrebari legate de intocmirea unei contestatii la decizia de recalculare a ... (vezi toată discuția)
Doua decizii de pensie care se contrazic marinescuion marinescuion Buna ziua! Mi- a fost recalculata pensia dupa ce am mai lucrat un an. Mi s-a dat o pensie mai mica si nu mai mare asa cum presupuneam. Se pare ca s-a gresit ... (vezi toată discuția)
Pensie limita de varsta val22 val22 Am trecut de la pensia anticipata partial la pensia limita de varsta. Am inteles ca trebuie sa depun contestatie ca sa pot ulterior sa ma adresez instantelor ... (vezi toată discuția)