avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Doua decizii de pensie care se contrazic
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Doua decizii de pensie care se contrazic

Buna ziua!
Mi- a fost recalculata pensia dupa ce am mai lucrat un an. Mi s-a dat o pensie mai mica si nu mai mare asa cum presupuneam. Se pare ca s-a gresit calculul cand am iesit la pensie.
Acum mi s-au trimit doua decizii acasa. In una zice ca pot sa contest la ei la casa, iar in cealalta zice ca pot sa contest la tribunal.
Nu stiu ce sa cred!
Daca contest decizia, pe perioada cat e rezolvata, mi se va da pensia marita asa cum am primit-o luna trecuta sau micsorata? Trebuie sa cer in contestatie sa mi se dea pensia marita? Cam ce ar trebui sa cer in contestatie? Habar nu am daca s-a gresit si unde.
Va multumesc daca aveti timp sa-mi dati un raspuns.
Cel mai recent răspuns: marinescuion , utilizator 11:15, 7 Martie 2014
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dupa contestatie, in noua decizie pensia e mai mica oldgeorge oldgeorge Buna ziua, Va cer scuze ca ridic o problema veche, sunt dezorientat. Anul trecut in 12.11.2015 mi-a venit decizia de pensionare. Nemultumit de pensie, am ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie dorel13 dorel13 Un cetatean care nu se pricepe la legi, s-a pensionat anticipat, i s-au trecut 17 ani in grupa 2 de munca in loc de 25 de ani. Nu a facut contestatie la ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie de pensie Dadu78 Dadu78 Buna ziua, vreau sa va intreb cum se poate adresa in justitie pentru a se recalcula o pensie de urmas de la o persoana decedata. Tatal meu a iesit la pensie ... (vezi toată discuția)