avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Partaj/ intampinare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Partaj/ intampinare

Bună ziua!
Într un dosar de partaj bunuri comune, pârâtul când primește actele depuse la dosar, pentru a formula răspuns la intampinare?
Primul termen este fixat, dar nu a primit niciun act pentru a putea depune documentele.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 11:37, 6 Noiembrie 2024
Este posibil sa fie o eroare de procedura, fie la postas, la reclamant, la grefier. Trebuie verificat dosarul. Vorbiti cu un avocat, un partaj e dosar lung, nu il faceti singur.
Multumesc!
Legal care este procedura?
Odată cu citația trebuia u atașate actele depuse de reclamant, apoi se depunea răspunsul la intampinare, după care se da primul termen?

Liliana Gradinaru a scris:

Este posibil sa fie o eroare de procedura, fie la postas, la reclamant, la grefier. Trebuie verificat dosarul. Vorbiti cu un avocat, un partaj e dosar lung, nu il faceti singur.

Exact aceea era procedura.Trebuie verificat dacă ați fost citat,la ce adresa,etcetc.
Mulțumesc!
Adresa este corecta, dar citația nu este însoțită de niciun act.

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Exact aceea era procedura.Trebuie verificat dacă ați fost citat,la ce adresa,etcetc.

Se mai întâmplă și astfel de situații..

Alte discuții în legătură

Termene Martonze Martonze Am primit citaţie azi, 07.01.2014 pentru data de 29 ianuarie. Citaţia a fost emisă de judecătorie în 22.12.2014.În Rezoluţia citită pe site-ul ... (vezi toată discuția)
Divort iulianbi iulianbi Dupa 14 ani,impinsa de familie,sotia mea a decis sa divorteze.Cum inca mai cred ca exista o sansa,i-am spus ca nu sunt de acord cu asta.Mi-a luat ... (vezi toată discuția)
Greva magistrati - cum se anunta/afla data reprogramarii ? loanabelciu loanabelciu Buna seara, Maine 04.09.2009 la ora 08:30 ar fi trebuit sa am prima infatisare pentru divort (eu sunt reclamanta) la Judecatoria Sectorului 4.. As avea ... (vezi toată discuția)