avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Partaj/ intampinare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Partaj/ intampinare

Bună ziua!
Într un dosar de partaj bunuri comune, pârâtul când primește actele depuse la dosar, pentru a formula răspuns la intampinare?
Primul termen este fixat, dar nu a primit niciun act pentru a putea depune documentele.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 11:37, 6 Noiembrie 2024
Va lasati consumat de lucruri irelevante. Ok, nu sunt actele, mergeti la dosar si le cautati, rezolvati problema. Cu grija la termene. Nu inteleg de ce puneti intrebari retorice. Ok, trebuia ceva, nu s-a intamplat, daca ati observat, remediati. Nu mai conteaza care cine ce si cum.
Mulțumesc! Cine nu muncește nu greșește!

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Se mai întâmplă și astfel de situații..

Doamna avocat!
Nu toți dispunem de cunoștințe juridice; de aceea trebuie sa știm exact care sunt pașii într un proces.
E firesc sa se facă greșeli, dar mai bine ne informăm aici pe forum,apoi demaram procedurile .
Cu considerație,

Liliana Gradinaru a scris:

Va lasati consumat de lucruri irelevante. Ok, nu sunt actele, mergeti la dosar si le cautati, rezolvati problema. Cu grija la termene. Nu inteleg de ce puneti intrebari retorice. Ok, trebuia ceva, nu s-a intamplat, daca ati observat, remediati. Nu mai conteaza care cine ce si cum.

Intai va rog sa ma scuzati daca tonul meu parut agresiv. Nu asta a fost intentia mea. Este ciudaat doar ca stiti exact pasii, ii expuneti, apoi insistati ca nu au fost actele cu citatia... Nu am inteles eu, exact, care a fost scopul.

Cum v-a zis colegul, stiti corect procedura. Acum mergeti la dosar si vedeti actele, asta e important, nu va consumati pentru ce a fost.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termene Martonze Martonze Am primit citaţie azi, 07.01.2014 pentru data de 29 ianuarie. Citaţia a fost emisă de judecătorie în 22.12.2014.În Rezoluţia citită pe site-ul ... (vezi toată discuția)
Divort iulianbi iulianbi Dupa 14 ani,impinsa de familie,sotia mea a decis sa divorteze.Cum inca mai cred ca exista o sansa,i-am spus ca nu sunt de acord cu asta.Mi-a luat ... (vezi toată discuția)
Greva magistrati - cum se anunta/afla data reprogramarii ? loanabelciu loanabelciu Buna seara, Maine 04.09.2009 la ora 08:30 ar fi trebuit sa am prima infatisare pentru divort (eu sunt reclamanta) la Judecatoria Sectorului 4.. As avea ... (vezi toată discuția)