avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am un angajat care a fost declarat repartizat in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am un angajat care a fost declarat repartizat in vederea indeplinirii ...

Am un angajat care a fost declarat repartizat in vederea indeplinirii serciului militar in calitate de rezervist voluntar in perioada de 12.12.2024-18.12.2024 cand urmeaza sa parcurga programul de instruire initiala.
Contractul de munca trebuie suspendat pe aceasta perioada, cu care articol?

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am fost acceptat pentru un post de ofițer (sublocotenent) ... LuciRauca LuciRauca Buna ziua, Am fost acceptat pentru un post de ofițer (sublocotenent) rezervist voluntar în Armata Română, făcând pregătirea de 3 săptămâni la Capul ... (vezi toată discuția)
Suspendare cmi vasea_13 vasea_13 Buna ziua! In urma concursului organizat de M.Ap.N. am fost declarat admis pe un post de ofiter rezervist voluntar. Urmeaza ca in perioada 3 sept. - 14 dec. ... (vezi toată discuția)
Reangajare man ntc ntc salut....am si eu o nelamurire....anul trecut in octombrie mi-am dat demisia din aramata ....eram angajat ca sgv....acum as vrea sa ma reangajez doar ca in ... (vezi toată discuția)