avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, un salariat are CIM perioada determinata ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, un salariat are CIM perioada determinata pana la data ...

Buna ziua, un salariat are CIM perioada determinata pana la data de 15.11.2024 inclusiv. In Revisal este ,,data sfarsit activitate 15.11.2024" intrebare este pentru prelungire CIM se trece in actul aditional incepand cu data de 16.11.2024 sau incepand cu data de 15.11.2024. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Livia Chiș , utilizator 11:03, 5 Noiembrie 2024
Dacă ultima zi este 15, contractul nou este cu data de 16.
Aveți grijă că dacă în revisal scrie data incetarii CM este 15 noiembrie, ultima zi lucrătoare este este 14 noiembrie, deci noul contract este cu 15, altfel nu are continuitate. Dvs ați spus ultima zi de lucru este 15, sunt două lucruri diferite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent..... prelungire contract pe revisal nou cioc natalia cioc natalia Buna ziua, va rog mult de tot un raspuns cat mai urgent: Maine, 04.10.2011 imi expira un contract la salariatul X, iar legal, azi, 03.10.2011 trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Transformare cim perioada determinata in nedeterminata mirela2000 mirela2000 Buna ziua, Cum pot transforma CIM din durata determinata in durata nedeterminata fara a se pierde nici o zi de lucru pentru salariat? Este suficient un act ... (vezi toată discuția)
Cim pe perioada determinata LarisaMT LarisaMT Buna ziua! Imi spuneti, va rog, in cazul unui CIM pe perioada determinata, data de sfarsit trecuta in CIM este considerata inclusiv sau exclusiv? In revisal am ... (vezi toată discuția)