avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună seara, polițistul a făcut semnalul de a opri ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună seara, polițistul a făcut semnalul de a opri conducătorului ...

Bună seara, polițistul a făcut semnalul de a opri conducătorului din fața mea și mie iar eu ulterior am înţeles după cum a gesticulând că pot pleca și am plecat, apoi după 3 zile ma întâmpinat și ma arestat (ma legat cu mâinile la spate) și ma dus la secție pe drum a întâmpinat un om beat cu câteva persoane lângă el ,a oprit și ma ținut aproximativ 30 de minute legat în mașină, a procedat corect sau ma privat de libertate? MULȚUMESC ANTICIPAT
Cel mai recent răspuns: adrian@13 , utilizator 05:30, 6 Noiembrie 2024
Nerespectarea semnalelor polițistului este o contravenție. Nu se impune conducerea la sediu încătușat pentru atâta lucru. Descrierea situației dumneavoastră nu este completă .ce s-a întâmplat la sediu? Dețineți permis de conducere? V-ati opus conducerii la sediu ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, polițistul a făcut semnalul de a opri conducătorului ..da. Calin Ricardo Calin Ricardo Bună seara, polițistul a făcut semnalul de a opri conducătorului din fața mea și mie iar eu ulterior am înţeles după cum a gesticulând că pot pleca ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis - am intors pe linie dubla continua iulian2_230 iulian2_230 Buna ziua. Mi-a fost suspendat permisul deoarece am intors pe linie dubla continua si nu am oprit la semnalul agentului. Era un agent de politie de ... (vezi toată discuția)
Incalcare proprietate privata Rebbeca Rebbeca Buna seara! As avea si eu cateva intrebari legate de incalcarea proprietatii private.In urma cu 2 zile politia rutiera mi-a facut semn sa opresc iar eu la ... (vezi toată discuția)