Mi-a fost suspendat permisul deoarece am intors pe linie dubla continua si nu am oprit la semnalul agentului.
Era un agent de politie de sectie, nu rutiera, drumul pe care am intors era cu cate o banda pe sens, cu parcare pe ambele laturi ale drumului.
Pot motiva ca am intors deoarece am vrut sa intru in parcare pe celalalt sens?
Semnalul politistului nu l-am observat, deoarece dupa ce am intors se alfla deja cu spatele. Am fost oprit de catre alti politisti, dupa aprox. 10 min.
nu puteti contesta procesul verbal cu motivul prezentat. ati avea mai multe sanse daca ati motiva ca ati vrut sa ajungeti pe partea opusa sa ajutati o tanara domnisoara sa treaca strada.
din pacate nu aveti sanse in instanta.
HG1391-raoug195
Art. 77. –
(2) Marcajul longitudinal format dintr-o linie continua simpla sau dubla interzice încalcarea acestuia.
permisul a fost suspendat ptr ca nu ati oprit la semnalul agentului si nu pentru ca incalcat linia continua
.
oug 195
Art.100. -
(1) Constituie contravenţii şi se sancţionează cu amenda prevăzută în clasa a II-a de sancţiuni următoarele fapte săvârşite de persoane fizice:
3. nerespectarea semnificaţiei indicatoarelor şi marcajelor de obligare;
(3) Constituie contravenţie şi se sancţionează cu amenda prevăzută în clasa a II-a de sancţiuni şi cu aplicarea sancţiunii contravenţionale complementare a suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 30 de zile săvârşirea de către conducătorul de autovehicul sau tramvai a următoarelor fapte:
f) nerespectarea semnalelor, indicaţiilor şi dispoziţiilor poliţistului rutier aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu;
A fost suspendat din ambele motive. Veneam de unde vine masina alba, politistul era exact pe mijlocul drumului cu spatele si am intors prin spatele lui, moment in care el s-a intors. Ce semnale sa respect daca era deja in spatele meu?
Tine-o pe a ta, Avocatii dansează pentru ei nu pentru noi. Nu are cum sa imi ia cineva permisul dacă eu nu l-am observat ca vrea sa ma oprească, nu consimt la așa ceva. Orice șofer ar fi parcat mașina undeva rapid dacă nu ar opri la semnalele agenților de muls finanțele șoferilor. Nici nu ai nevoie de avocat pentru așa ceva, Aceștia te mulg de bani și te trag in jurisdicția lor sa plătești pentru fapte necomise.