avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Reabilitare a cazierului
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Reabilitare a cazierului

in 2002 am fost condamnat la 1 ani si 6 luni pe data de 30-01-2003 am inceput aczecutarea pedepsei am facut 1 ani pe 11-02-2004 mam liberat conditionat intrebarea mea este dupa cat tinp scap de cazier adica sa fie curat sau ce trebuie sa fac.
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 10:59, 9 Februarie 2010
trebuie formulata o cerere de reabilitare si in acest sens contactati un avocat care va efectua aceste demersuri in numele dumneavoastra
Va puteti adresa instantei de judecata cu o cerere de reabilitare judecatoresca deoarece s-a implinit termenul.
ART. 135 Codul penal:
Reabilitarea judecătorească
Condamnatul poate fi reabilitat, la cerere, de instanţa judecătorească:
a) în cazul condamnării la pedeapsa închisorii mai mare de un an până la 5 ani, după trecerea unui termen de 4 ani, la care se adaugă jumătate din durata pedepsei pronunţate.
In cazul in care condamnatul a fost liberat conditionat, termenul de reabilitare curge de la data implinirii duratei pedepsei.
cam cati bani imi ia un avocat pentru toata traba asta .
~ Conținut șters la cerere ~
depinde de avocat, depinde de instanta la care va aflati, depinde de posibilitatile dumneavoastra... se negociaza:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare cazier narcis78 narcis78 in anul 2000 am avut niste probleme..3 dosare de fapt. 1 conducere fara permis si 2 furturi .dupa ce am fost condamnat sa facut contopirea pedepsei si am ramas ... (vezi toată discuția)
Cazier judiciar! anonim2008 anonim2008 Buna ziua as dori si eu sa intre in cat timp iti expira cazierul sunt eliberat din 2004 pt furt si as dori sa stiu cand imi expira cazierul si ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Cazier judiciar curat crinann crinann Buna seara. am o singura curiozitate, poti avea cazierul curat dupa 5 ani de inchisoare? Va rog, sa,mi raspunde,ti. (vezi toată discuția)