avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, Dețin o cota de 1/3, alt coproprietar tot ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, Dețin o cota de 1/3, alt coproprietar tot 1/3, iar ...

Bună ziua,

Dețin o cota de 19%, alt coproprietar tot 19%, iar celalalt deține restul. Este vorba despre o casa cu o curte generoasa, casa fiind împărțita pe etaje. Cel care deține cel mai mult, ma ameninta în continuu ca va solicita partajul și ca va obține jumătate din etajul pe care eu l-am renovat.

Întrebarea este: cota care îmi revine nu acoperă etajul? Are șanse sa facă ce si-a propus?
Ultima modificare: Miercuri, 6 Noiembrie 2024
Mnaa, utilizator

Alte discuții în legătură

Partaj judiciar mirela76 mirela76 In urma decesului bunicii mele a ramas un imobil respectiv casa curte si gradina.In anul 1985 intre mostenitorii defunctilor se incheie un act de partaj ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune cu teren 375 din 475 in proprietate comuna alexberi alexberi Pentru un teren, as vrea sa stiu ce sanse am de a obtine proprietate personala exclusiva o parte dintr-un teren aflat in proprietate comuna. Exista in ... (vezi toată discuția)
Partaj teren cu constructie p + e. coproprietari pe teren, cote inegale. ce drepturi au la curte ? mincu mincu [b]Problema mea[/b] : Partaj judiciar teren cu constructie situata in centrul curtii, cu 2 coproprietari. Prin contractul initial de v / c a terenului ... (vezi toată discuția)