avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Refuzul primăriei de a efectua recepția la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Refuzul primăriei de a efectua recepția la finalizarea lucrării, ...

Refuzul primăriei de a efectua recepția la finalizarea lucrării, motiv :utilitățile trebuie extinse și branșate

Apa canal: cu niște costuri ridicate aș putea extinde rețeaua, odată extinsă rămâne gratuită pentru restul străzi

Curent: Deși în avizul de amplasament, au greșit și au spus "casa se poate branșa" și-au dat seama mai trz că, nu este așa și defapt nici măcar nu au o soluție de extindere, chiar dacă aș plăti

Curent am de la un vecin cu trifazic, put forat la adâncime + fosă ecologică

Este clar faptul, nu o pot intabula, ce mă macină este dacă așa va rămâne mereu, o poate cineva dărâma dacă m-ar da in judecată, să las timpul să treacă sau să dau pe cineva în judecată, o poate intabula un program gratuit de cadastru sistematic dacă se va face in viitor în zona ...
Cel mai recent răspuns: sebi777 , utilizator 08:06, 10 Noiembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In autorizatia de ctie. ce a scris primaria legat de extinderea utilitatilor in zona ? Daca nu existau posibilitati de racordare, primaria nu trebuia sa va dea autorizatie de ctie.
LOCUINTA UNIFAMILIALA P+M, GARAJ, IMPREJMUIRE SI ACORD ADMINISTRATOR DRUM PENTRU BRANSARE LA UTILITATI PUBLICE

Exact așa a scris, îmi spun verbal că, a apărut un nou HCL și nu avem ce discuta, m-am înscris în audiență pentru a lămuri acest aspect cu primarul, au refuzat cererea

POPA GHEORGHE a scris:

In autorizatia de ctie. ce a scris primaria legat de extinderea utilitatilor in zona ? Daca nu existau posibilitati de racordare, primaria nu trebuia sa va dea autorizatie de ctie.

Puteti deschide actiune in contencios administrativ impotriva primarie, Notificati primaria mai intai, in scris, cu nr. de inregistrare/ data si cereti lamuriri scrise.
Acordul administrator drum pentrur acord la utilitati banuiesc ca se refera la bransarea utilitatilo dvs. peste dreum unde se afla retelele. L-ati obtinut ?
Da, la asta se referă, le-am obținut, de aceste acorduri aveam nevoie înainte de a primi AC . Am avut nevoie de acest acord și când m-am branșat la gaz.
Am sa merg atunci la primărie și am să îi rog sa îmi de-a in scris faptul că, refuza. Mulțumesc mult

POPA GHEORGHE a scris:

Puteti deschide actiune in contencios administrativ impotriva primarie, Notificati primaria mai intai, in scris, cu nr. de inregistrare/ data si cereti lamuriri scrise.
Acordul administrator drum pentrur acord la utilitati banuiesc ca se refera la bransarea utilitatilo dvs. peste dreum unde se afla retelele. L-ati obtinut ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditionare autorizatie de constructie Sebilica73 Sebilica73 Buna ziua, pt obtinerea autorizatiei de constructie locuinta unifamiliala pot fi conditionat de racordarea locuintei la apa/canal, chiar daca eu nu doresc ... (vezi toată discuția)
Spalatorie covoare buna ziua am terenul,curent trifazic,apa curenta ... Laurentiu0208 Laurentiu0208 Spalatorie covoare Buna ziua Am terenul,curent trifazic,apa curenta ,FOSA SEPTICA ,zona rurala Care sunt pasii pentru a deschide spalatoria de ... (vezi toată discuția)
Dreptul la utilitati Cristi_Csibi Cristi_Csibi Buna ziua, Scriu acest mesaj deoarece nu stiu ce sa mai fac pentru a solutiona o autorizare de catre consiliul Judetean Tg-Mures pentru bransarea la reteaua ... (vezi toată discuția)