Era obligatorie depunerea Declaratiei Unice 2018 si 2022?
Am depus la ANAF Notificarea pentru anularea unor obligatii bugetare (conform OUG 107/2024), pentru niste accesorii aferente platii cu intarziere a CASS pentru dividende pe anul 2019.
Mi s-a respins notificarea pe motiv ca nu am depus declaratiile Unice 2018 si 2022. In acei ani am ridicat dividende, dar nu am depasit limitele de venit pentru care se datoreaza CASS. Eram totusi obligat sa depun Declaratii Unice, cu valori 0 pentru CASS?
Eram si angajat cu contract de munca, deci plateam deja CASS.
Nu se depune declaratia unica cu zero.
Mergeți la ei la ghișeu sau la inspectorul de care aparțineți și întrebați sa va dea detalii.
Sa nu cumva la ei în baza de date sa apareti și cu alte venituri pentru acei ani la care fac ei referire și pentru care era nevoie s-o depuneți.
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.