avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Era obligatorie depunerea Declaratiei Unice 2018 si ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Era obligatorie depunerea Declaratiei Unice 2018 si 2022?

Era obligatorie depunerea Declaratiei Unice 2018 si 2022?
Am depus la ANAF Notificarea pentru anularea unor obligatii bugetare (conform OUG 107/2024), pentru niste accesorii aferente platii cu intarziere a CASS pentru dividende pe anul 2019.
Mi s-a respins notificarea pe motiv ca nu am depus declaratiile Unice 2018 si 2022. In acei ani am ridicat dividende, dar nu am depasit limitele de venit pentru care se datoreaza CASS. Eram totusi obligat sa depun Declaratii Unice, cu valori 0 pentru CASS?
Eram si angajat cu contract de munca, deci plateam deja CASS.
Ultima modificare: Miercuri, 6 Noiembrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:44, 6 Noiembrie 2024
Nu se depune declaratia unica cu zero.
Mergeți la ei la ghișeu sau la inspectorul de care aparțineți și întrebați sa va dea detalii.
Sa nu cumva la ei în baza de date sa apareti și cu alte venituri pentru acei ani la care fac ei referire și pentru care era nevoie s-o depuneți.
Ultima modificare: Miercuri, 6 Noiembrie 2024
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Întâmpin câteva dificultăți legate de completarea declarației unice pentru pfa cu venit 0, vă rog să mă ajutați Bogdan52 Bogdan52 Buna ziua, Intampin cateva dificultati legate de completarea formularului pentru declaratia unica. Sunt PFA individual cu impozitare in timp real, insa anul ... (vezi toată discuția)
Declaratie fiscala pentru venituri din dividende de pe burse internationale stela223 stela223 Va salut, In cazul in care am incasat venituri extra-salariale din dividende obtinute pe bursa internationala, exista obligativitatea de a depunde ... (vezi toată discuția)