avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Trebuie sa consider 2 sedii secundare fiind 2 ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Trebuie sa consider 2 sedii secundare fiind 2 contracte de inchiriere?

Buna ziua. Va rog frumos sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: am 2 contracte de inchiriere pentru un sediu secundar ( este aceeasi adresa, acelasi chiras). Practic s-au inchiriat mai multe spatii la aceesi adresa ( in functie de necesitatea si disponibilitatea lor). Eu trebuie sa consider 2 sedii secundare fiind 2 contracte de inchiriere? Multumesc frumos!
Ultima modificare: Miercuri, 6 Noiembrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: elena.mihai , utilizator 11:55, 15 Noiembrie 2024
e o carte funciara sau sunt doua?
Buna ziua. Este o singura carte funciara.
Indiferent care din părți sunteți puteți solicita alipirea celor două părți într-un singur contract. Mai ales ca e o singură CF. Dar asa as face eu.
Multumesc pentru raspuns. Oiricum chiar nu stiu de ce au facut 2 contracte. Dar o sa vorbesc cu ei despre aceasta problema/dilema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spatiu sediu social ong Praipan Praipan Buna ziua! As vrea sa ma lamuresc daca sediul social al unui ONG se poate stabili intr-un spatiu comercial in a carei jumatate de suprafata se gaseste deja ... (vezi toată discuția)
Cum procedez sa scap de un sediu social corinana corinana Buna ziua, am urmatoarea problema: Am inchiriat timp de un an o garsoniera proprietate personala unei firme cu actionariat grecesc. Ei m-au rugat si eu am ... (vezi toată discuția)
Trebuie sau nu extras de carte funciara? cssr cssr Buna ziua, Incerc de circa 2 saptamani sa ajut pe cineva sa isi infiinteze un srl-d. La fiecare drum la registrul comertului am aflat evident ca mai trebuie o ... (vezi toată discuția)