avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua! Mă poate ajuta un avocat,pentru a intocmii ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua! Mă poate ajuta un avocat,pentru a intocmii o cerere ...

Buna ziua!
Mă poate ajuta un avocat,pentru a intocmii o cerere de revocare a masurii de siguranta art. 111 alin .1 cu ajutorul articolului 111 alin.2 ?
Este legata de dreptul de a exercita profesia de sofer pe o perioada de 4 ani .
Au trecut deja 2 ani si as vrea sa o depun,pentru a putea redobandii permisul.
Vă multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Cerere revocare masura de siguranță art 111 alin.2 Bogdan0522 Bogdan0522 Cerere revocare masura de siguranță art 111 alin.2 Am si eu nevoie de sfaturi pentru a imi intocmii aceasta cerere si a avea succes. ... (vezi toată discuția)
Pot obtine permisul de conducere ,daca mi se interzice profesia ... Bogdan0522 Bogdan0522 In urma unui accident cu victima produs de mine, Judecatorul a solutionat ca pedeapsa complementara: \"In temeiul art. 111 alin. 1 C.p. a luat fata de ... (vezi toată discuția)
Renuntarea la aplicarea pedepsei sau reabilitare judecatoreasca. CezarD CezarD La inceputul lunii octombrie 2013, am primit 2 pedepse de 10 luni si de 8 luni de inchisoare cu suspendare (termenul de incercare fiind de 2 ani si 10 luni) ... (vezi toată discuția)