avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua ,AS putea sa va trimit si eu o decizie de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua ,AS putea sa va trimit si eu o decizie de pensionare ...

Buna ziua ,AS putea sa va trimit si eu o decizie de pensionare ,sa o studiati si sa imi spune-ti si mie daca este calculata bine pensia Va multumesc anticipat constantinporumbel8@gmail.com
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:12, 7 Noiembrie 2024
Puteti lua legatura cu un consultant inscris pe acest Forum si sa stabiliti detaliile.
Ultima modificare: Miercuri, 6 Noiembrie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic
va rog frumos daca puteti sa imi spune-ti cesa fac si cum ca nu stiu MULTUMESC
Nu poate nimeni sa va spuna daca e corect calculata pensia , nu e prima data cand va spun asta ( si nu numai eu ) . Din decizie nu se vad decat datele finale , dar , la calculul pensiei intra fiecare salar lunar , din fiecare an , din toata cariera dvs. Ori , din decizie , aceste cifre nu reies . E un calcul laborios , sunt mai multe lucruri de luat in calcul ( dvs. ati avut si grupa , ati lucrat si in alt sistem - la ISU , etc. ) . Ca sa verifici daca o pensie este corect calculata , e nevoie sa refaci manual toate aceste calcule care , la Casa de Pensii , o face calculatorul . E o munca indelungata .
Ultima modificare: Miercuri, 6 Noiembrie 2024
CHKa, utilizator
Folositi acest link pentru contact.
www.avocatnet.ro/Consultanti...
Ultima modificare: Joi, 7 Noiembrie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calculare pensie limita de varsta elenalenuta elenalenuta O ruda a depus dosarul de pensionare la limita de varsta. I a sosit decizia. Conform actelor depuse la dosar, i s a stabilit o vechime totala de 41 ani, 9 luni ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, intre 2015 si 2021 am fost incadrat la pensie de invaliditate. ... Popval Popval Buna ziua, Intre 2015 si 2021 am fost incadrat la Pensie de invaliditate. Zilele acestea am primit noua Decizie, pe care as dori sa inteleg care este modelul ... (vezi toată discuția)
Calcul pensie km km Cum as putea calcula manual o pensie partial anticipata pentru limita de varsta, cu stagiu partial de grupa 2-a de munca ? (vezi toată discuția)