avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună ziua am apel pe fond luna asta pot cere o ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună ziua am apel pe fond luna asta pot cere o amânare a termenului ...

Bună ziua am apel pe fond luna asta pot cere o amânare a termenului de judecată ?Este legal ?Se poate respinge? Care este perioda maximă de amânare?Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 11:58, 10 Noiembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua!
Puteți solicita acordarea unui nou termen de judecată pentru un motiv întemeiat.
Care este perioada maximă pentru amânare?

Avocat Iofcea Maria-Cristina a scris:

Bună ziua!
Puteți solicita acordarea unui nou termen de judecată pentru un motiv întemeiat.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Perioada depinde de gradul de încărcare al instantei respective ,probabil 1,2,3 luni maxim.Totusi dacs nu aveți un certificat medical ,motive temeinice dovedite instanta poate refuza cererea dvs ..
Domnu Avocat când trebuie să depun cererea de amânare termen pentru lipsa apărări ?eu mai am 4 zile până la primul termen.Mulțumesc!

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Perioada depinde de gradul de încărcare al instantei respective ,probabil 1,2,3 luni maxim.Totusi dacs nu aveți un certificat medical ,motive temeinice dovedite instanta poate refuza cererea dvs ..

Trebuie să o depună avocatul?Eu sunt in arest la domiciliu.

George eld a scris:

Domnu Avocat când trebuie să depun cererea de amânare termen pentru lipsa apărări ?eu mai am 4 zile până la primul termen.Mulțumesc!

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Alte discuții în legătură

Cerere de amanare cf.prev.art.156 cpc, respinsa! ContSters40598 ContSters40598 O firma de lichidare, prin consilierul juridic, in judecarea unei actiuni pe dreptul comun, la primul termen de judecata (prima zi de infatisare), face o ... (vezi toată discuția)
Cererea de amanare a unui recurs facut de parchet Anda26 Anda26 Se poate face cerere de amanare a unui recurs facut de Parchet la Curtea de Apel? Dar daca este un recurs facut in regim de urgenta? Avocatul nu este in tara ... (vezi toată discuția)
Amanare data proces penal MariusDecebal MariusDecebal Este posibil sa depun o cerere la judecator in care sa mentionez ca nu ma pot prezenta intr-o anumita perioada? Am platit deja o vacanta si nu am reusit sa ... (vezi toată discuția)