avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amanare data proces penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amanare data proces penal

Este posibil sa depun o cerere la judecator in care sa mentionez ca nu ma pot prezenta intr-o anumita perioada?
Am platit deja o vacanta si nu am reusit sa imi recuperez banii inapoi.Inca nu am primit termenul la care sa ma prezint dar e posibil sa pice in intervarul in care sunt plecat din tara.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 11:27, 18 Ianuarie 2017
Cand judecatorul stabileste termenul, solicitati daca este cazul, sa va acorde un termen in alta perioada.
Ultima modificare: Marți, 17 Ianuarie 2017
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Si este posibila sa mute data procesului pentru motivul meu sau sunt sanse foarte mici?
Este indicat sa depuneți cererea la dosar temeinic motivata și sa depuneți acte doveditoare înainte de a se acorda termenul.
Dacă veți avea și avocat angajat acesta se poate strădui sa rezolve problema și sa mai amâne el.
Depinde și cum veți stabili strategia apărării și a desfășurării în timp a procesului.
E bine sa știți ca cererile trebuie foarte bine motivate și nu depuse asa într-o doară...daca chiar doriți sa aveți șanse...
Amânările se pot obține destul de greu în anumite împrejurări și dacă cel care redactează cererea nu are o experienta vasta cererea se poate respinge.
Ca sa înțelegeți mai bine se poate spune ca și o cerere de amanare poate constitui o mica judecata bazata pe argumente solide.
Trebuie însă gândit în funcție de perioade și făcute calculele în consecință...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apel în proces penal. cum pot amâna cât mai mult cauza? Ionuttt93 Ionuttt93 Buna ziua, am fost condamnat de tribunal la o pedeapsa de 3 ani.cu executare si am declarat apel. Eu doresc sa aman cat mai mult cauza deoarece sunt in arest ... (vezi toată discuția)
Proces penal Aungurencii87 Aungurencii87 Buna ziua , luni am ultimul termen in instanța . Astăzi am renunțat la avocata care m-a reprezentat pe parcursul procesului . Ținând cont ca timpul este ... (vezi toată discuția)
Program vizitare cosmina71 cosmina71 Buna ziua In iunie urmeaza a avea primul termen la proces. Problema e ca in acea perioada eu voi fi plecata cu copilul in concediu. Am fost sfatuita sa fac ... (vezi toată discuția)