Este posibil sa depun o cerere la judecator in care sa mentionez ca nu ma pot prezenta intr-o anumita perioada?
Am platit deja o vacanta si nu am reusit sa imi recuperez banii inapoi.Inca nu am primit termenul la care sa ma prezint dar e posibil sa pice in intervarul in care sunt plecat din tara.
Este indicat sa depuneți cererea la dosar temeinic motivata și sa depuneți acte doveditoare înainte de a se acorda termenul.
Dacă veți avea și avocat angajat acesta se poate strădui sa rezolve problema și sa mai amâne el.
Depinde și cum veți stabili strategia apărării și a desfășurării în timp a procesului.
E bine sa știți ca cererile trebuie foarte bine motivate și nu depuse asa într-o doară...daca chiar doriți sa aveți șanse...
Amânările se pot obține destul de greu în anumite împrejurări și dacă cel care redactează cererea nu are o experienta vasta cererea se poate respinge.
Ca sa înțelegeți mai bine se poate spune ca și o cerere de amanare poate constitui o mica judecata bazata pe argumente solide.
Trebuie însă gândit în funcție de perioade și făcute calculele în consecință...
Proces penal
Aungurencii87
Buna ziua , luni am ultimul termen in instanța . Astăzi am renunțat la avocata care m-a reprezentat pe parcursul procesului . Ținând cont ca timpul este ... (vezi toată discuția)
Program vizitare
cosmina71
Buna ziua
In iunie urmeaza a avea primul termen la proces. Problema e ca in acea perioada eu voi fi plecata cu copilul in concediu.
Am fost sfatuita sa fac ... (vezi toată discuția)