avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1049 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Bună ziua ,poate fi tras la răspundere un părinte ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Bună ziua ,poate fi tras la răspundere un părinte care a bătut ...

Bună ziua ,poate fi tras la răspundere un părinte care a bătut un profesor în incinta școlii dacă este dat în judecată ?Menționez părintele este o mama întreținătoare a trei copii și trăiește din ajutor social?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:54, 8 Noiembrie 2024
Da, poate fi condamnata persoana agresoare.
Poate face puscarie, sau poate primi pedeapsa cu suspendare.
Lovirea sau orice acte de violenţă cauzatoare de suferinţe fizice se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pedeapsa ar fi? zizourapid zizourapid am avut un conflict cu o persoana care a luat 16 zile de ingrijiri,ce pedeapsa penala as putea primii? multumesc anticipat de raspuns (vezi toată discuția)
Lovirea unui cadru didactic în instituția de învățământ Daria 21 Daria 21 As dori sa știu ce se poate face ,legal,în cazul în care o educatoare este lovită cu o matura în spate,pana aceasta se rupe,de către femeia de serviciu ... (vezi toată discuția)
Urgent carmensitta carmensitta Am si eu o problema sotul meu a aparat copilul batut de un alt baiat de 12 ani luandu-l pe acela de urechi si despartindu-i, iar eu au venit la usa cu 3 ... (vezi toată discuția)