avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Spor incordare psihica
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Spor incordare psihica

Buna ziua. Lucrez la un Centru de zi pentru copiii cu nivel social scazut. Vreau sa stiu conform carei legi se acorda sporul de10% - incordare psihica.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Spor de incordare psihica avramescuolimpia avramescuolimpia Buna ziua, Sunt incadrata ca telefonista la un spital, deci o institutie de stat. Vreau sa stiu daca pot solicita spor de incordare psihica si daca da, in ... (vezi toată discuția)
Spor încordare psihică nuti ciuflea nuti ciuflea Buna ziua, lucrez intr o cresa de stat, primesc spor de prevenție și spor de încordare psihică. Pe timpul vacanței sau când din diferite motive ... (vezi toată discuția)
Am dreptul la sporul de incordare psihica? MARA MALINA MARA MALINA Buna ziua, Sunt incadrata ca asistent principal la DSP, vreau sa stiu daca pot solicita spor de incordare psihica si daca da, in baza carei legi? Mi s-a spus ... (vezi toată discuția)