avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Diminuare salarii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Diminuare salarii

Buna seara. Din pacate si eu, impreuna cu foarte multi colegi din cultura, am fost afectati negativ de aceasta ordonanta care a trecut sarcinile fiscale de la angajator la angajat in privinta taxelor salariale. Cu toate ca la vremea respectiva guvernantii au promis ca din cauza acestei ordonante nimeni nu va avea salarii diminuate, personalul tehnic din institutiile de cultura s-a trezit cu salarii mai mici pe luna ianuarie 2018 fata de cele din decembrie 2017 cu sume de pana la 700 RON. Exista vreo modalitate de a recupera aceste sume, in contextul in care aceasta ordonanta nu este aprobata nici in ziua de azi?
Ultima modificare: Joi, 7 Noiembrie 2024
Kepano, utilizator
Cel mai recent răspuns: Kepano , utilizator 08:27, 7 Noiembrie 2024
Nu mai puteti recupera din urma , ci doar pe maxim 3 ani ...
Dupa parerea Dvs., exista sansa reala pentru recuperare pe acesti 3 ani? Ce demersuri trebuie facute?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicarea legii cadru nr.153/2017 Augustinusz Augustinusz Bună ziua! Am o întrebare în legătură cu aplicarea legii-cadru nr.153/2017. În iulie 2017 au avut loc măriri salariale la Administrația publică ... (vezi toată discuția)
Demisie fara preaviz soplantaicalin soplantaicalin Buna ziua, daca la momentul angajarii, respectiv 17 Noiembrie 2017 mi s-a promis majorarea salariului dupa perioada de proba, ulterior afland ca suma aceea nu ... (vezi toată discuția)
Reducere salariu cjas alisamotorca alisamotorca Buna ziua, Sunt angajata a Casei Judetene de Asigurari de Sanatate si am urmatoare problema: Incepand cu luna ianuarie 2018 s-a diminuat salariu net cu suma ... (vezi toată discuția)