avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1033 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara. Sunt curioasa. Dacă am dat împrumut ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara. Sunt curioasa. Dacă am dat împrumut unei persoane ...

Bună seara
Sunt curioasa. Dacă am dat împrumut unei persoane o suma de bani iar aceasta nu mi înapoiază, legal se poate face ceva?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Avocat Neagu Elena , Avocat 08:26, 8 Noiembrie 2024
O puteți acționați în instanta pentru restituirea împrumutului, fiind obligata totodată sa va despăgubească și cu cheltuielile de judecata pe care faceți cu acel proces.
Sa fiți atenta la termenul de prescriere al dreptului de a va mai solicita banii. Contactați un avocat și discutați în detaliu toate aspectele juridice referitoare situației dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca am vândut marfa la un magazin și acum refuza sa îmi plătească ... saninadela@gmail.com saninadela@gmail.com Daca am vândut marfa la un magazin și acum refuza sa îmi plătească tinund cont că am dat factura Și are sa îmi de-a aproximativ 30.000 lei? Daca ... (vezi toată discuția)
Un inprumut pe baza unui transfer bancar intre doua persoane ... Rapas.v Rapas.v Un inprumut pe baza unui transfer bancar intre doua persoane fizice poate fi recuperat in instanta .multumesc.sau exista vreo alta modalitate (vezi toată discuția)
Buna ziua! În cazul in care am dat bani cu imprumut fara nici ... Morus Alin Morus Alin Buna ziua! În cazul in care am dat bani cu imprumut fara nici un act si fara martori ii mai pot recupera inapoi?Daca am o convorbire telefonica inregistrata ... (vezi toată discuția)