avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Daca am vândut marfa la un magazin și acum refuza sa ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Daca am vândut marfa la un magazin și acum refuza sa îmi plătească ...

Daca am vândut marfa la un magazin și acum refuza sa îmi plătească tinund cont că am dat factura
Și are sa îmi de-a aproximativ 30.000 lei?
Daca merg la poliție am vreo șansă să îmi recoper bani??
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 13:59, 11 Februarie 2025
Banuiesc ca ambele sunteti persoane juridice, adica firme, nu?
Daca da... politia nu cred ca va poate ajuta, v-a trebui sa mergeti in instanta.
Mai bine ati contacta un avocat si discuta cu acesta.
Neachitarea prețului este o fapta civila, nu penala. Nu va poate ajuta politia.
Trebuie sa-l acționați în instanta pentru recuperarea sumei de bani. Procedura este rapida iar cumpărătorul o sa fie obligat sa va despăgubească și cu cheltuielile de judecata efectuate cu procesul.
Contactați un avocat și discutați în detaliu toate aspectele juridice referitoare la situația dvs.
Politia nu are nici o competenta în problema dvs ,se rezolva prin instanta..
Buna ziua,

Adresati-va instantei de judecata, cu o actiune in pretentii.
Puteti demonstra cu orice mijloc de proba intreaga situatie de fapt, martori, inscrisuri, interogatorii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara. sunt curioasa. dacă am dat împrumut unei persoane ... RubyMuresan RubyMuresan Bună seara Sunt curioasa. Dacă am dat împrumut unei persoane o suma de bani iar aceasta nu mi înapoiază, legal se poate face ceva? Mulțumesc (vezi toată discuția)
Refuzul celuilat parinte de a lasa bunicii sa vada nepotii si ... nick666 nick666 refuzul celuilat parinte de a lasa bunicii sa vada nepotii si de a da detalii despre copii tatalui se rezolva numai prin judecata sau se poate si cu plingere ... (vezi toată discuția)
Am muncit fara nici un drept..... lazarutn lazarutn Am muncit intr-un punct de lucru care s-a inchis de pe data de 2 ianuarie 2011..din perioada octombrie 2009 pana in prezent. in august 2010 am ramas ... (vezi toată discuția)