avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Daca am vândut marfa la un magazin și acum refuza sa ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Daca am vândut marfa la un magazin și acum refuza sa îmi plătească ...

Daca am vândut marfa la un magazin și acum refuza sa îmi plătească tinund cont că am dat factura
Și are sa îmi de-a aproximativ 30.000 lei?
Daca merg la poliție am vreo șansă să îmi recoper bani??
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 17:19, 7 Octombrie 2024
Banuiesc ca ambele sunteti persoane juridice, adica firme, nu?
Daca da... politia nu cred ca va poate ajuta, v-a trebui sa mergeti in instanta.
Mai bine ati contacta un avocat si discuta cu acesta.
Neachitarea prețului este o fapta civila, nu penala. Nu va poate ajuta politia.
Trebuie sa-l acționați în instanta pentru recuperarea sumei de bani. Procedura este rapida iar cumpărătorul o sa fie obligat sa va despăgubească și cu cheltuielile de judecata efectuate cu procesul.
Contactați un avocat și discutați în detaliu toate aspectele juridice referitoare la situația dvs.
Politia nu are nici o competenta în problema dvs ,se rezolva prin instanta..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara. sunt curioasa. dacă am dat împrumut unei persoane ... RubyMuresan RubyMuresan Bună seara Sunt curioasa. Dacă am dat împrumut unei persoane o suma de bani iar aceasta nu mi înapoiază, legal se poate face ceva? Mulțumesc (vezi toată discuția)
Chiriaș rău-platnic 123345679 123345679 Buna seara ,am avut in chirie într-un apartament proprietate o individa care are o datorie la mine de 500 ron taxe restante si o lună plata chirie ... (vezi toată discuția)
Marfa vanduta si neplatita florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, Am un mic magazin alimentar la tara, si, asa cum se \"obisnuieste\", am vandut marfa si \"pe caiet\", cum se spune... Problema este ca de la ... (vezi toată discuția)