avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... refuzul celuilat parinte de a lasa bunicii sa vada ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

refuzul celuilat parinte de a lasa bunicii sa vada nepotii si ...

refuzul celuilat parinte de a lasa bunicii sa vada nepotii si de a da detalii despre copii tatalui se rezolva numai prin judecata sau se poate si cu plingere la politie
Cel mai recent răspuns: Avocat Neagu Elena , Avocat 18:40, 18 Octombrie 2022
separati nu divortati
numai in instanta
si inca ceva e obligata de lege sa imi dea copii dupa acte pentru a inainta divortul?
Va trebuie hotarare judecatoreasca.
Nu este sotia dvs obligata sa va dea copii după actele de stare civila ale dvs sau ale copiilor deoarece aveți posibilitatea sa mergeți și sa solicitati eliberarea unor duplicate după toate aceste acte. Procedura este rapida, chiar și în aceeași zi.
Contactați un avocat și discutați în detaliu deoarece procesul ridica probleme juridice complexe pe care nu aveți cum sa le rezolvați singur.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

doresc sa stiu daca mi se poate interzice de nora sa vad nepotul nou nascut! Bica Elena Bica Elena Buna seara! Pe 1 decembrie 2023 s-a nascut nepotelul meu prin cezariana. Dupa nastere, nora a mers cu copilul la casa parinteasca, nu-l primeste pe tata sa ... (vezi toată discuția)
Titlu proprietate bella_y bella_y Buna ziua! Va scriu si eu cu o problema.Mama mea este mostenitoarea unui teren impreuna cu un nepot pe un titlu de proprietate lasat de bunica mea adica mama ... (vezi toată discuția)
Succesiune-mai multi mostenitori miris miris Buna ziua, Bunicii mei au avut 7 copii. - Mama (fiica bunicilor) a murit acum 14 ani, bunica a murit acum 5 ani fara a se deschide succesiune. Anul trecut ... (vezi toată discuția)