avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună dimineața,am și eu o întrebare: dacă la o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună dimineața,am și eu o întrebare: dacă la o locuință ...

Bună dimineața,am și eu o întrebare: dacă la o locuință nora are contract de cumpărare pe baza unei chitanță de mână, și nu locuiește nimeni în această locuință și socrii au comis infracțiunea de tulburarea de posesie,au intrat și ocupat podul comun al imobilului. Am făcut plângere penală cine răspunde pentru săvârșirea faptei nora s-au socrii?
Cel mai recent răspuns: gicaursulescu96@gmail.com , utilizator 14:23, 8 Noiembrie 2024
Cum ar putea sa raspunda nora dacă teoretic este partea vătămată.Contractul nu are oricum nici o valoare iar răspunderea socrilor e discutabila fără a cunoaște exact situația de fapt.In loc sa piardă timpul cu plângeri penale fără șanse mai bine ar discuta cu un av pt a încerca să descurce situația imobilului,sa perfecteze acte autentice etc..
Bună ziua ,cred că nu am formulat corect întrebarea,intru în amănunte : locuiesc într-un imobil format din două două apartamente ,la parter și o mansardă improvizată în podul imobilului.Cei doi locatari a locuinței A și B au posesia locuințelor din anul 2002, imobilul nu este înscris în cartea funciară.La mansardă,nu mai locuit nimeni timp de 10ani.Anul trecut a cumpărat mansarda cu o chitanță de mână o femeie, imobilul are trei poduri care sunt divizate prin pereți, și nu sunt interconectate.Socrii femeii au intrat abuziv prin amenințări și tulburarea de posesie pe podurile locuinței A și B.Locuitorii A și B am depus plângere penală pentru săvârșirea faptei de tulburarea de posesie: întrebarea mea este , cine răspunde penal pentru săvârșirea faptei de tulburarea de posesie :nora care are chitanță de mână pentru cumpărarea locuinței s-au socrii care au săvârșit infracțiunea ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara întrebarea mea este dacă locuiesc într-un imobil ... gicaursulescu96@gmail.com gicaursulescu96@gmail.com Bună seara întrebarea mea este dacă locuiesc într-un imobil din anul 2002 care este format din două apartamente la parter și o locuință la mansardă.O ... (vezi toată discuția)
Bună seara.daca nu am domiciliul în buletin la o casa pe care ... gicaursulescu96@gmail.com gicaursulescu96@gmail.com Bună seara.daca nu am domiciliul în buletin la o casa pe care o au alte persoane în posesie și adresa din buletine acolo din anul 2000 și eu am cumpărat ... (vezi toată discuția)
Bună seara, locuiesc într-un imobil format din două apartamente ... gicaursulescu96@gmail.com gicaursulescu96@gmail.com Bună seara, locuiesc într-un imobil format din două apartamente la parter și o locuință improvizată în podul imobilului, imobilul nu este înscris în ... (vezi toată discuția)