avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum anulez o hotarare judecatoreasca?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum anulez o hotarare judecatoreasca?

Buna ziua!

Daca am o hotarare judecatoreasca civila, emisa in urma cu mai multi ani, semnata si redactata de judecatori care nu au luat parte la proces, pentru care nu exista niciun act la dosar in baza caruia sa rezulte ca s-a dezinvestit completul initial, fiind si o speta care se judeca de urgenta in camera de consiliu, fara drept de recurs, in care nu se schimba completul de judecata, ca intr-o speta civila standard, pot solicita acum anularea ei? Hotararea poate produce efecte juridice in prezent. Am constatat ca judecatorii si grefierul nu erau cei din sala de judecata, in urma cu aproximativ o luna de zile. Ce procedura judiciara mi-ar permite acum sa anulez acea hotarare? O pot anula in penal, semnaland falsul in inscrisuri?
Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 8 Noiembrie 2024
Luta2025, utilizator

Alte discuții în legătură

Întrebare:taxa de timbru cat are valabilitate doarce am platit ... nicu144 nicu144 Întrebare:taxa de timbru cat are valabilitate doarce am platit pentru executare silita la dosar cu Nr vechi acum are al Nr de dosar mai trebuie să plătesc ... (vezi toată discuția)
Incheiere finala (dezinvestire) LDMUNTEANU LDMUNTEANU Complet: Camera de Consiliu Tip solutie: anuleaza cererea; Solutia pe scurt: Anuleaza cererea formulata de reclamantul .....Cu drept de cerere de reexaminare ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna dezinvestire? Just-drept Just-drept Buna ziua, Judecatorul s-a pronuntat la judecata printr-un act care apare asa: [b]Document: Încheiere finală (dezinvestire).[/b] Aceasta este ... (vezi toată discuția)