avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... am obtinut titlul de doctor in 2009, am echivalat gr 1 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

am obtinut titlul de doctor in 2009, am echivalat gr 1 in 2011 ...

am obtinut titlul de doctor in 2009 ,am echivalat gr 1 in 2011 si am primit Pana anul trecut ambele sporuri .astazi mi s a cerut sa semnez ca sunt de acord sa restitui sporul de doctorat primit Pana acum si am semnat fiind luata prin surprindere . exista vreo Cale sa evit restituirea sumei ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:37, 8 Noiembrie 2024
Indemnizația de doctorat și drepturile salariale aferente gradului didactic I nu se cumulează dacă gradul didactic I a fost obținut prin echivalare.

Mai mult de 3 ani din urma nu se pot restitui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor doctorat Mariiord Mariiord Buna seara! Am echivalat doctoratul cu gradul I in Aprilie 2011. Sunt afectată de noua lege? Trebuie sa renunț la gradul didactic pentru a păstra sporul de ... (vezi toată discuția)
Spor doctorat art 14 legea 153/2017 aliss05 aliss05 Sunt ptofesor, am obtinut titlul de doctor in 2010 , urmand a primii compensatii tranzitorii.In 2012 am echivalat doctorat cu grad 1. Mentionez ca doctoratul ... (vezi toată discuția)
Dacă optez pt indemnizația doctorat pierd gradul i? andamanea andamanea Bună ziua! Sunt doctor în filologie din 2012. În 2013 am echivalat doctoratul cu gradul I, având deja gradul II. Puteți sa mi spuneți dacă după noua ... (vezi toată discuția)