avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Produse expirate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Produse expirate

Produse expirate
Bună se pare ca mai multe persoane au cumparat produse alimentare expirate in special condimente dar si bere sau produse din carne..unele persoane au dus produsele inapoi insa vanzatoarea a spus ca nu le poate da banii inapoii si asta este acum.nici nu le au adunat de pe raft.cat despre berea expirata pe care vânzătoarea a desfacut o in magazin si omul bea din ea patronul a spus ca oricum esti beat asa ca ce mai contraza ce gust are?
Ce se poate face in acest caz?nu exista alt magazin in zona lor deci sa mearga in alta parte cum le a recomandat patronul si vanzatoarea nu e o solutie.in plus multe din aceste produse se vând “pe caiet”si nici sa consumi produse alcoolice în magazin nu e permis nu?
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Noiembrie 2024
Ingheta, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:53, 9 Noiembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se sesizeze Autoritatea Națională pentru protecția Consumatorilor (ANPC)
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoanele in stare de ebrietate au voi sa ia bauturi alcolice celbun celbun buna ziua vreau sa stiu cei cu magazin au voie sa dea pe datorie bauturi alcolice la persoanele cu accident AVC stiu ca este caz de dosar penal cei care ... (vezi toată discuția)
Ajutooor va rog cristache paula cristache paula BUNA AM SI EU O PROBLEMA AM UN MAGAZIN LA TARA,MAGAZIN ALIMENTAR SI COMERCIALIZEZ PRODUSE ALIMENTARE SI NEALIMENTARE,PANA AICI TOATE BUNE SI FRUMOASE DAR ... (vezi toată discuția)