BUNA AM SI EU O PROBLEMA
AM UN MAGAZIN LA TARA,MAGAZIN ALIMENTAR SI COMERCIALIZEZ PRODUSE ALIMENTARE SI NEALIMENTARE,PANA AICI TOATE BUNE SI FRUMOASE DAR VECINUL MEU E DERANJAT DE FAPTUL CA OAMENII LASA LA EL IN POARTA AMBALAJE SI DIFERITE STICLE SI MA TOT AMENINTA CA MERGE LA POLITIE,INTREBAREA ESTE CE POT EU SA PATESC?AM EU O VINE?CE POT SA FAC?
CARE SUNT DREPTURILE MELE SI ALE LUI IN ACEASTA SITUATIE.VA ROG SA MA AJUTATI
cristache paula a scris:
in primul rand imi cer scuze ca am scris cu majuscule
BUNA AM SI EU O PROBLEMA
AM UN MAGAZIN LA TARA,MAGAZIN ALIMENTAR SI COMERCIALIZEZ PRODUSE ALIMENTARE SI NEALIMENTARE,PANA AICI TOATE BUNE SI FRUMOASE DAR VECINUL MEU E DERANJAT DE FAPTUL CA OAMENII LASA LA EL IN POARTA AMBALAJE SI DIFERITE STICLE SI MA TOT AMENINTA CA MERGE LA POLITIE,INTREBAREA ESTE CE POT EU SA PATESC?AM EU O VINE?CE POT SA FAC?
CARE SUNT DREPTURILE MELE SI ALE LUI IN ACEASTA SITUATIE.VA ROG SA MA AJUTATI
inca ceva el imi zice ca trebuie sa bea oameni suc sau orice alte bauturi in locuri amenajate,dar eu zic ca daca eu ii vand produsul oricare ar fi el si el(clientul) vrea sa il bea pe strada eu nu am nici o vina ,asta i-am spus si vecinului ce sa le fac sa ii invat eu ,ce nu i-a invatat parintii lor.
Vecinul meu a zis ca o sa mearga la politie si eu o sa fiu cel care va plati amenda pt ca oamenii isi bea bautura fie ea alcoolica sau nealcoolica pe strada si lasa ambalajul unde nu trebuie.mentionez ca nu vand produse alcoolice la pahar eu stiam ca trebuie sa ai un loc amenajat cand vinzi la pahar nu daca vinzi bauturi sigilate.am dreptate?e foarte nasoala situatia.ps-am cos de gunoi,si imi tot atentionez clienti sa nu mai isi lase gunoiul la intamplare dar e greu sa ii schimbi pe romani.
Nu mai scrieti cu majuscule, este impotriva regulamentului de postare pe forum.
~ final discuție ~