avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1058 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort cu minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort cu minor

Suntem casatoriti de 10 ani si m-a inselat de 2 ori (din cate stiu eu) ultima oara a fost in vara cand mi-a zis ca a fost rapita de pe strada cu toate ca ne-am despartit pe la ora 4 AM si nu mi-a mai raspuns la telefon eu ramanand cu copilul nostru de 6 ani dar a mai vorbit la telefon cu 1 vecin care a sfatuit-o sa vina acasa. Eu am anuntat la Politie DISPARITIA ei si oamenii au "anchetat" oarecum cazul. Spre seara EA a venit acasa destul de degajata spunandu-mi ca s-a intalnit cu o prietena si s-a plimbat. Dupa circa 1 saptamana (dupa mai multe presiuni ) mi-a spus ca a fost rapita si sechestrata. Am fortat-o (nu numai eu ci si legea) sa mearga la politie sa declare totul, unde MILITIANUL care ancheta dosarul a luat-o in ras (nu numai pe ea) si a descurajat-o sa mearga mai departe. NU MAI AM INCREDERE IN EA CACI A FACUT MAI MULTE PROSTII INAINTE SI-I PLACE A DRAK DE MULT SI BAUTURA. NU ZIC CA NU SE OCUPA DE COPIL SAU SA AVEM HAINE CURATE, SAU MANCARE DAR CURATENIA LASA DE DORIT CHIAR DACA VREAU SA O AJUT CAND AM TIMP.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 11:07, 21 Decembrie 2012
Si, cu ce putem noi sa va ajutam ?
Va rog sa nu mai scrieti cu majuscule, multumesc.
Aveti grija de copil.
Daca nu va veni veti cere in instanta sa primiti in grija copilul.
Daca nu vreti ii dati ei copilul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort,minor mutat fara acordul ambilor parinti ALBERTO58 ALBERTO58 Buna ziua! astept un raspuns legat de urmatoarea speta: -in timpul divortului,mama muta minorul in alta localitate fara sa ma instiinteze ,nu pot lua ... (vezi toată discuția)
Doresc sa plec de acasa anastasia02 anastasia02 Buna ziua! Ma numesc Anastasia si am 16 ani împliniti. Voi incepe prin a va spune despre ce este vorba, apoi voi pune intrebarile de rigoare. Provin ... (vezi toată discuția)
Vă rog ajutați-mă: cum pot s-o iau pe prietena mea (16 ani împliniți) din mediul în care trăiește? Emil director Emil director Bună seara! Am 20 de ani si am o prietenă de vârsta de 16 ani si 3 luni, sunt împreună cu ea de 4 luni si o săptămână, dar are niște părinți nu ca ... (vezi toată discuția)