Suntem casatoriti de 10 ani si m-a inselat de 2 ori (din cate stiu eu) ultima oara a fost in vara cand mi-a zis ca a fost rapita de pe strada cu toate ca ne-am despartit pe la ora 4 AM si nu mi-a mai raspuns la telefon eu ramanand cu copilul nostru de 6 ani dar a mai vorbit la telefon cu 1 vecin care a sfatuit-o sa vina acasa. Eu am anuntat la Politie DISPARITIA ei si oamenii au "anchetat" oarecum cazul. Spre seara EA a venit acasa destul de degajata spunandu-mi ca s-a intalnit cu o prietena si s-a plimbat. Dupa circa 1 saptamana (dupa mai multe presiuni ) mi-a spus ca a fost rapita si sechestrata. Am fortat-o (nu numai eu ci si legea) sa mearga la politie sa declare totul, unde MILITIANUL care ancheta dosarul a luat-o in ras (nu numai pe ea) si a descurajat-o sa mearga mai departe. NU MAI AM INCREDERE IN EA CACI A FACUT MAI MULTE PROSTII INAINTE SI-I PLACE A DRAK DE MULT SI BAUTURA. NU ZIC CA NU SE OCUPA DE COPIL SAU SA AVEM HAINE CURATE, SAU MANCARE DAR CURATENIA LASA DE DORIT CHIAR DACA VREAU SA O AJUT CAND AM TIMP.