avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort,minor mutat fara acordul ambilor parinti
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort,minor mutat fara acordul ambilor parinti

Buna ziua!
astept un raspuns legat de urmatoarea speta:
-in timpul divortului,mama muta minorul in alta localitate fara sa ma instiinteze ,nu pot lua legatura cu copilul,aceasta a cerut in instanta ca,custodia copilului sa -i fie atribuita.
Pot cere la urmatoarea infatisare instantei,mutarea minorului inapoi,pt ca eu nu am cunostinta unde a plecat?
stiu ca sunt sanse asa cum am cerut ca,custodia sa fie comuna,ma poate ajuta aceasta situati vis a vis de cele fcute de catre mama?
-ancheta sociala a fost facuta,pot cere o noua ancheta acum unde se afla minorul?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 14:23, 30 Noiembrie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
multumesc,la dosar mama nu a atasat absolut niciun document care sa ateste ca a mutat minorul;
voi depune cerere asa cum m-ati indrumat
ALBERTO58 a scris:

Pot cere la urmatoarea infatisare instantei,mutarea minorului inapoi,pt ca eu nu am cunostinta unde a plecat?

Dacă nu știți unde este copilul, ca orice părinte disperat, mergeți chiar acum, urgent, la poliție și anunțați dispariția minorului, poate e răpit, sechestrat...., cine stie.
Poliția îl va găsi sper, și o să vă comunice în scris locația și adresa unde se află momentan.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu minor tatalor tatalor Suntem casatoriti de 10 ani si m-a inselat de 2 ori (din cate stiu eu) ultima oara a fost in vara cand mi-a zis ca a fost rapita de pe strada cu toate ca ne-am ... (vezi toată discuția)
Incredintarea copilului ContSters192905 ContSters192905 Sunt in divort,a treia infatisare,la primele doua sotul nu sa prezentat,acum la a treia sia bagat avocat,strict pt custodia copilului care este minor si are ... (vezi toată discuția)
Custodie unica anelia88 anelia88 Ce anchete/ investigatii se fac cand unul dintre parinti cere custodie unica? (vezi toată discuția)