avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... incredintarea copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

incredintarea copilului

Sunt in divort,a treia infatisare,la primele doua sotul nu sa prezentat,acum la a treia sia bagat avocat,strict pt custodia copilului care este minor si are 6ani.El tot zice ca imi va lua copilul sau cel mai bine sa renunt la custodia lui,copilul nu mai vrea sa stea la mine fiind foarte influentat de el si de parinti lui.Eu ma voi muta din orasul in care stau.Poate influenta aceasta primirea custodiei daca eu ma mut inainte de a se da sentinta?In ce context nu i se incredinteaza minorul mamei?
Cel mai recent răspuns: ContSters192905 , utilizator 20:04, 14 Februarie 2011
Important este sa aveti grija de copil si sa nu il abandonati nici macar pentru "o scurta" vizita la mama Dvs. Trebuie sa incercati sa fiti apropiata de fiul Dvs. Important este sa convingeti judecatorul ca sunteti apta sa va cresteti si sa va educati copilul. Mult succes!
In vederea solutionarii cererii de incredintare a minorului instanta va dispune efectuarea unei anchete sociale la domiciliul pe care il indicati pentru a verifica daca exista conditii de crestere a copilului. Mutarea dvs in alt oras inainte de efectuarea anchetei sociale nu impiedica efectuarea acesteia la adresa noua.
Este foarte important sa pastrati legatura cu copilul, chiar daca acesta nu doreste sa stea la dvs, sa contribuiti la cresterea si educarea acestuia pentru ca la incredintarea copilului instanta are in vedere interesul superior al minorului.
Legatura o pastrez cu el,vb zilnic la tel,il mai scot eu de la gradinita,dar peste noapte nu vrea nicicum sa ramana la mine,iar asta ma gandesc ca pt mine este un minus in proces,pt ca sta la el si nu la mine,ancheta sociala sa facut,este ok.Sa tin copilul cu forta la mine?Sa nu il mai las la tata-sau pt a nu il influenta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintare copil mamei artemis28 artemis28 Buna seara!As dori,daca se poate,sa ma ajutati cu niste raspunsuri.Sunt casatorita de 2 ani si am un copil de 1an jumate.Locuim in orasul natal al sotului.Eu ... (vezi toată discuția)
Divort si incredintarea copilului doreljantea doreljantea Fratele meu este casatorit de 6 ani , casatorie in urma careia a rezultat un baetel de 5 ani.Sotii si copilul pana acum 1 saptamana au locuit impreuna cu ... (vezi toată discuția)
Custodie copil dragan oana dragan oana buna ziua!sunt o femeie de 34 de ani,casatorita si cu o fetita de 5 ani, aflata intr-o situatie trista.cu sotul nu ma mai inteleg deloc pentru ca nu ma mai ... (vezi toată discuția)