Fratele meu este casatorit de 6 ani , casatorie in urma careia a rezultat un baetel de 5 ani.Sotii si copilul pana acum 1 saptamana au locuit impreuna cu parintii mei care au si crescut copilul .De o luna in oras se vorbeste ca cumnata mea ar avea un amant , a fost vazuta de mai multe ori iesind de la el din apartament , saptamana aceasta a anuntat ca pleaca in strainatate la munca. Fara acordul sotului sia facut bagajele si a plecat ...in aceeasi zi din oras a plecat si amantul spre aceeasi destinatie ..Spania . fratele meu e hotarat sa divorteze........CE NE SFATUITI SA FACEM PENTRU A AVEA SANSE LA CASTIGAREA COPILULUI IN ACEST CAZ??? .... MULTUMIM ANTICIPAT!
Sa deschideti actiune de divort cu al doilea capat de cerere incredintare minor spre crestere si educare. Va trebui sa convingeti instanta prin probe ca este in interesul copilului ca acesta sa fie incredintat tatalui prin probe:martori, inscrisuri, interogatoriul paratei, ancheta sociala.
Va sfatuiesc ca in astfel de situatie sa luati legatura cu un avocat.
Exista posibiliataea ca mama sa nici nu ridice pretentii cu privire la copil, din ce povestiti.Inaintati actiune de divort solicitand incredintarea minorului si obligarea paratei la pensie de intretinere.
Abandon minor
georgewb70
Sunt casatorit din 1998 cu actuala nevasta. In 2004 aceasta a divortat incredintandu-ise minorul, dar dupa 6 luni a revenit si am trait in concubinaj pana in ... (vezi toată discuția)