avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1250 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... custodie unica
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

custodie unica

Ce anchete/ investigatii se fac cand unul dintre parinti cere custodie unica?
Cel mai recent răspuns: anelia88 , utilizator 09:45, 24 Martie 2015
In functie de situatia concreta din familie, obligatoriu ancheta sociala si apoi pot fi expertize medicale, psihologice, psihiatrice etc.
Nu exista deosebiri efective intre un proces in care se cere custodia unica sau custodia comuna.
Argumentele sunt foarte importante.
Probele conteaza si ele enorm...
As vrea sa stiu daca tatal este de nationalitate straina si eu il dau disparut(de cateva luni bune nu ne-am auzit) o sa il caute politia si cat o sa dureze?
Daca tatal este disparut aveti sanse mari la custodie unica.
Va trebui insa dovedit in fata instantei.
Tatal va trebui citat.
Ar fi indicat sa aveti avocat ca sa nu riscati sa pierdeti un proces in care pareti sa aveti mari sanse de reusita.
Ce inseamna disparut, nu mai stie nimeni , nimic de el ? A disparut de unde ? Locuia in tara ?

Alte discuții în legătură

Custodie unica anelia88 anelia88 As dori sa cer instantei sa mi se acorde custodie unica minorului de 5 ani ce locuieste cu mine.As dori sa stiu cat dureaza toate demersurile si cam cat costa ... (vezi toată discuția)
As putea sa castig custodia fetitei daca el refuza sa se prezinte la proces? daniela1977 daniela1977 as vrea sa casting custodia fetitei mele,ea are 5 ani,dar tatal ei sunt sigura ca nu se va prezenta la proces.Acest lucru ar putea sa fie in defavoarea mea.:(( (vezi toată discuția)
Scoatere copil din tara MiRaDi MiRaDi Buna ziua! Am o fetita de 11 ani si am custodie comuna cu fostul sot. Fata locuieste cu mama mea de la 10 luni,iar eu locuiesc si muncesc legal in UK,impreuna ... (vezi toată discuția)