avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie unica
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie unica

As dori sa cer instantei sa mi se acorde custodie unica minorului de 5 ani ce locuieste cu mine.As dori sa stiu cat dureaza toate demersurile si cam cat costa toata procedura.Vreau sa stiu daca am sanse sa mi se acorde custodie unica daca tatal a fost arestat de mai multe ori pentru escrocherii cu carduri si inca are dosare deschise in mai multe tari.Nu am fost casatorita cu el si nu pot sa demostrez caracterul violent fata de mine.Deasemenea are obiceiuri proaste sa joace sume mari in cazinouri(membru "vip") si sa faca petreceri in care consuma anumite droguri(nu este dependent).
Aveti toate sansele din punctul meu de vedere. Nu dureaza mult procesul. Cateva luni pana la primul termen si ulterior 2, maxim 3 termene. In jur de 6 luni cu totul.
Puteti proba toate astea ? Trebuie sa convingeti instanta ca nu e in interesul copilului ca tatal sa exercite autoritatea parinteasca.
el este din alta tara si nu am cum sa aduc martori:( insa faptul ca a fost arestat si a stat in inchisoare mai mult de jumatate din viata copilului se poate demonstra.In toata aceasta perioada nu a contribuit cu absolut nimic.
Daca a fost arestat, cu ce putea sa contribuie ?
Abordati gresit problema, intr-adevar aveti nevoie de avocat.
Imi trebuie neaparat martori?

Alte discuții în legătură

Decadere din drepturile parintesti maria8888 maria8888 buna ziua! as dori parerea domnilor si doamnelor avocat in urmatorul caz: divort cu minor incheiat prin hotarare judecatoreasca astfel:minorul incredintat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,ești cu fostul meu concubin am căzut de comun acord ... Andreea1816 Andreea1816 Buna ziua,ești cu fostul meu concubin am căzut de comun acord sa îmi predea custodia ei,oare voi putea pleca cu fiica mea fara acordul lui? Mulțumesc (vezi toată discuția)
Custodie unica minor,rog sfat piston85 piston85 O prietena s-a indragostit copilareste de o persoana care a lasat-o gravida si ulterior a fost arestat. Dupa 2 ani a fost eliberat,iar dupa 2 luni arestat din ... (vezi toată discuția)