As dori sa cer instantei sa mi se acorde custodie unica minorului de 5 ani ce locuieste cu mine.As dori sa stiu cat dureaza toate demersurile si cam cat costa toata procedura.Vreau sa stiu daca am sanse sa mi se acorde custodie unica daca tatal a fost arestat de mai multe ori pentru escrocherii cu carduri si inca are dosare deschise in mai multe tari.Nu am fost casatorita cu el si nu pot sa demostrez caracterul violent fata de mine.Deasemenea are obiceiuri proaste sa joace sume mari in cazinouri(membru "vip") si sa faca petreceri in care consuma anumite droguri(nu este dependent).
cum sa aduc martori daca sunt la 1000 de km distanta:( in plus nu cred ca m-ar ajuta pentru ca cei din anturajul lui sigur nu vor zice nimic.In romania nu a venit niciodata, deci nimeni nu ii cunoaste caracterul.
daca incep aceasta procedura se vor face investigatii in alta tara(bulgaria)???La cazinouri angajatii il cunosc si ar putea confirma ce am spus eu!
Doamnă, sunteţi în totală eroare.
Singura dvs. şansă este să-l daţi dispărut, pentru ca el să nu se prezinte la proces sau să nu fie reprezentat.
Nimeni nu face investigaţii, dvs. trebuie să mergeţi cu dovezi clare în instanţă.
Dacă a fost închis pentru probleme cu cardul, nu înseamnă că nu poate fi un tată iubitor.
Problemele materiale, adică faptul că nu contribuie la creşterea şi educaţia copilului nu sunt, din nou, motive pentru a nu avea autoritate părintească comună.
Nici măcar cei 1000 km distanţă nu sunt un motiv concludent, azi există internet, telefon, skype, 1000 km se parcurg în 2 ore cu avionul, deci...nu mizaţi pe asta.
A bătut copilul? Aveţi certificat medico-legal că a agresat minorul?Plângeri la Poliţie pentru violenţă aţi făcut?
Aveţi dovezi că domnul ar fi alcoolic sau drogat? Nu vorbe, ci documente medicale ?
Dacă nu aveţi, vă rămâne să vă judecaţi pentru suplinirea semnăturii domnului, la fiecare ieşire din ţară, nu înainte de a aduna alte dovezi(SCRISE) că domnul refuză să vă semneze procură pentru paşaport şi ieşire din ţară, dar tot dvs. trebuie să dovediţi că e interesul superior al copilului să plecaţi cu el peste graniţă.
În definitiv, avem în ţară Litoralul Mării Negre, avem staţiuni montane, avem o ţară frumoasă, unde ne putem petrece concediul cu copiii noştri.
E chiar indicat pentru copii să-şi cunoască mai înainte ţara, apoi să plece peste mări şi ţări.
Intr-adevar doar daca tatal nu va fi gasit si nu se va prezenta la proces va poate conferi sanse mari la custodia exclusiva.
Faptul ca merge la cazinouri nu afecteaza in mod deosebit sub aspectul care va intereseaza.
Ar fi putut sa fie motiv de divort dar nu intereseaza...
Trebuie sa stiti cum sa va judecati si ati putea avea sansa sa obtineti ceea ce vreti.