avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1220 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... custodie unica
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

custodie unica

Ce anchete/ investigatii se fac cand unul dintre parinti cere custodie unica?
Cel mai recent răspuns: anelia88 , utilizator 09:45, 24 Martie 2015
disparut in sensul ca nu ne-a contactat de mult timp ,nu stiu unde locuieste, nu am nicio veste de la el.El locuieste in alta tara,sau locuia...
Banuiam ca asa este...
Problema dvs. depinde foarte mult de imprejurarea daca el va intelege sa faca sau nu ceva daca va afla de proces si rolul instantei este ca el sa afle de proces...
Aici e o chestiune mica dar care poate sa fie mare...in functie de imprejurare...
Si in general tocmai lucrurile mici conteaza cel mai mult la procese intrucat nu se vad...
Politia romana nu se ocupa de disparitii de cetateni straini din alta tara.
Nu se poate sa nu ii stiti adresa, doar ati facut un copil cu omul. Daca stiti unde locuia, il citati acolo.
statea in inchirie! daca am facut un copil cu el asta nu inseamna ca trebuie sa am grija de el(imi concentrez atentia pe nevoile minorului)!Daca voia sa se intereseze de noi avea n modalitati de a ne contacta(eu nu mi-am schimbat nr de telefon, adresa de email,etc)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie unica anelia88 anelia88 As dori sa cer instantei sa mi se acorde custodie unica minorului de 5 ani ce locuieste cu mine.As dori sa stiu cat dureaza toate demersurile si cam cat costa ... (vezi toată discuția)
As putea sa castig custodia fetitei daca el refuza sa se prezinte la proces? daniela1977 daniela1977 as vrea sa casting custodia fetitei mele,ea are 5 ani,dar tatal ei sunt sigura ca nu se va prezenta la proces.Acest lucru ar putea sa fie in defavoarea mea.:(( (vezi toată discuția)
Scoatere copil din tara MiRaDi MiRaDi Buna ziua! Am o fetita de 11 ani si am custodie comuna cu fostul sot. Fata locuieste cu mama mea de la 10 luni,iar eu locuiesc si muncesc legal in UK,impreuna ... (vezi toată discuția)