avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Sunt angajat și doresc sa fac și un PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Sunt angajat și doresc sa fac și un PFA

Bună,
Sunt angajat și doresc sa fac și un PFA care se încadrează la norma de venit.
Plătesc CAS și CASS? și în ce cuantum?
Mulțumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Noiembrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:21, 9 Noiembrie 2024
Detalii
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! speta este urmatoarea :pensionar pentru limita de ... vatile vatile Buna ziua ! Speta este urmatoarea :pensionar pentru limita de varsta ,68 de ani ,posesor al unui PFA platitor de taxe la NORMA DE VENIT! INTREBAREA ESTE: sunt ... (vezi toată discuția)
Pfa software iuliana.d iuliana.d Am infiintat recent PFA servicii software, cod 6201, am depus declaratia 220 de venit estimat, mai departe care ar fi urmatorii pasi? Cand trebuie depuse ... (vezi toată discuția)
Ce imi recomandati pfa . ii sau srl Aleex123 Aleex123 Buna Seara , doresc sa imi deschi un site de reduceri ( gen fundeal.ro ) si pentru a face contract cu cei care proceseaza platile online trebuie sa fiu PFA II ... (vezi toată discuția)