avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii PFA software
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

PFA software

Am infiintat recent PFA servicii software, cod 6201, am depus declaratia 220 de venit estimat, mai departe care ar fi urmatorii pasi? Cand trebuie depuse urmatoarele declaratii si care ar fi acestea? Mentionez si faptul ca sunt si angajat cu carte de munca la o alta firma. Cum fac cu plata CAS-CASS? va multumesc
Cel mai recent răspuns: Ana Muntianu , Consultant fiscal 15:03, 21 Februarie 2011
Mergeti la Casa de Sanatate pentru a va inregistra (copie C.U.I., copie Declaratie estimativa, contractul si declaratia).

Contractul se descarca de aici:
[ link extern ]

Declaratia se descarca de aici:
[ link extern ]

Mai multe detalii aflati aici:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare declaratia 220 pfa ASPAZIA ASPAZIA Buna Ziua, va rog frumos sa ma indrumati si pe mine in completarea Declaratiei 220 PFA. Mentionez ca voi obtine venituri din profesii libere ( expert ) ... (vezi toată discuția)
Contributii cas si cass pt pfa iuliana.d iuliana.d Buna ziua. Pentru un PFA nou infiintat, cand si cum tb declarate/platite contributiile pt. CAS si CASS? Mentionez ca sunt infiintat de o luna si am depus ... (vezi toată discuția)
Formalitati inregistrare fiscala i.i. tectonica tectonica dupa procedura de infiintare intreprindere individuala la Reg.Comertului care sunt urmatorii pasi pentru ,,inregistrarea I.I.la organul fiscal ... (vezi toată discuția)