avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... contributii CAS si CASS pt PFA
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

contributii CAS si CASS pt PFA

Buna ziua. Pentru un PFA nou infiintat, cand si cum tb declarate/platite contributiile pt. CAS si CASS? Mentionez ca sunt infiintat de o luna si am depus declaratia 220 (venit estimat), iar acum o saptamana mi-am dat demisia de la vechiul loc de munca.
Cel mai recent răspuns: iuliana.d , utilizator 13:25, 11 Martie 2011
ce domeniu de activitate inteprindeti?
servicii software

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa software iuliana.d iuliana.d Am infiintat recent PFA servicii software, cod 6201, am depus declaratia 220 de venit estimat, mai departe care ar fi urmatorii pasi? Cand trebuie depuse ... (vezi toată discuția)
Completare declaratia 220 pfa ASPAZIA ASPAZIA Buna Ziua, va rog frumos sa ma indrumati si pe mine in completarea Declaratiei 220 PFA. Mentionez ca voi obtine venituri din profesii libere ( expert ) ... (vezi toată discuția)
Declaratie 220 alex_element alex_element Buna seara, Conform prevederilor Codului Fiscal, care au modificat statutul intermediarilor in asigurari, in Ianuarie 2016 am fost nevoit sa infiintez un PFI ... (vezi toată discuția)