avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua vreau și eu să vă pun o întrebare dacă ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua vreau și eu să vă pun o întrebare dacă puteți ...

Buna ziua vreau și eu să vă pun o întrebare dacă puteți să-mi răspundeți va rog frumos .,,??
Fratele meu a plecat în afara acum două săptămâni și la vama cu Ungaria in bors mai exact l-au oprit și l-au arestat au spus că are o amendă de 240 de euro în elvetia și mandat european pentru bani ăștia se poate așa ceva mandatul din Elveția va rog frumos să-mi rasp dacă puteți o zi buna .
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 17:28, 9 Noiembrie 2024
L-au arestat ungurii sau romanii la vama'?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt - elvetia Mihai_alexandru Mihai_alexandru Am un amic de la care fac cumparaturi in materie de produse vestimentare, este roman de origine si isi desfasoara activitatea prin Europa,Recent l au prins l a ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! logodnicul meu a fost arestat în ungaria, inițial ... Marcu Loredana Marcu Loredana Bună ziua! Logodnicul meu a fost arestat în Ungaria, inițial dându-i arest preventiv pentru 72 de ore. Ce se poate face pentru a afla care este avocatul ... (vezi toată discuția)
Incalcare interdictie in elvetia marinapopescu4443 marinapopescu4443 Buna seara! Va rog frumos sa ma ajutati cu informatii in legatura cu incalcarea unei interdictii de intrare in Elvetia. Am un prieten care este plecat in ... (vezi toată discuția)