avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Cum pot retrage bani ce mi-au rămas în cont la pfa?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Cum pot retrage bani ce mi-au rămas în cont la pfa?

Buna ziua.Daca am un PFA și am accesat un fond european care l-am dus la bun sfârșit cu toate achizițiile cum pot retrage bani ce mi-au rămas în cont cu dividente?Menționez că nu sunt bani din vanzari și ajutor de stat.
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Noiembrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cristi.123@ , utilizator 22:12, 11 Noiembrie 2024
Fonduri nerambursabile: În ce condiții poți fi nevoit să rambursezi ajutorul financiar încasat
www.avocatnet.ro/articol_491...
Ultima modificare: Duminică, 10 Noiembrie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic
Eu am dus proiectul la bun sfârșit dar au mai rămas bani in cont in urma achizițiilor din proect.cum.as putea retrage bani pentru alte activități tot în domeniu proiectului dar fara factura de exemplu cumpărare materie biologică de la ne Ion din piata care nu poate da factura sau din diverse tirguri.multumesc
Ultima modificare: Duminică, 10 Noiembrie 2024
Cristi.123@, utilizator
Nu mă poate lamuri nimeni?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate care a accesat fonduri europene, poprire cont bancar animis animis Buna ziua, Va rog daca ma ajutati cu o problema: am accesat fonduri UE dar inainte de finalizarea proiectului am avut control (care s-a finalizat cu o decizie ... (vezi toată discuția)
Deducere cheltuieli prin program start 2015 tilvarionut tilvarionut La sfarsitul anului trecut am implementat un proiect prin fonduri guvernamentale nerambursabile; AFN 90%, 10% aport propriu. TVA-ul l-am recuperat prin cerere ... (vezi toată discuția)
Achizitie utilaj fonduri europene nerambursabile contawest contawest Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti daca am efectuat corect inregistrarile pentru achizita unui utilaj din fonduri europene In luna martie ... (vezi toată discuția)