avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vecini galagiosi
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vecini galagiosi

Buna ziua! De cativa ani ma confrunt cu urmatoarea problema: la etajul 2, deasupra mea, locuieste o familie cu un copil in varsta de circa 5 ani. Copilul indiferent de ora, atat ziua cat si nooaptea, produce zgomote infernale... Tranteste obiecte, bate mingea, tareste diverse obiecte pe gresie, sare incontinuu. Spre exemplu ieri, de la ora 15.00 si pana dimineata la 5.00, a fost un calvar. Ca sa va descriu amploarea, din cauza sariturilor, se aud profilele de rigips cum vibreaza si mi s-au ars 2 spoturi. Nu, nu exagerez! Am încercat in repetate rânduri sa le atrag atentia pe cale amiabila insa fara succes. Copilul rar il scot din casa, fie vara, fie iarna, desi nu are probleme. Asociația de locatari nu ia nicio masura in acest sens. Ce pot face din punct de vedere legal? Înțeleg ca este copil, are energie si nici nu conștientizeaza, dar vina o au parintii pentru ca ii permit si nu tin cont de regulile de conviețuire. Va mulțumesc pentru eventualele raspunusri!
Ultima modificare: Duminică, 10 Noiembrie 2024
Adrian_P87, utilizator
Cel mai recent răspuns: SCA IONESCU & NOVAC , Avocat 08:47, 10 Noiembrie 2024
Puteți formula o actiune civila în instanta unde trebuie sa dovediti cu probe starea de fapt.
Puteți sesiza și politia la momentul la care sunt zgomote, tot asa, trebuie probe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zgomot la bloc AnnaMarya93 AnnaMarya93 Ce program este stabilit pentru linistea la.bloc . Legal .. (vezi toată discuția)
Vecin pisalog... ajutor shawnek_84 shawnek_84 Buna ziua!!! probabil k multi se confrunta cu astfel de probleme dar nu stiu cum sa rezolv probleme.De 6 luni m am mutat cu prietenul meu si aici exista un ... (vezi toată discuția)
Reclamatie liniste bloc liliana_grebanus liliana_grebanus Recent am aflat ca am fost reclamarta ca nu mentin linistea in bloc, de catre doamna care locuieste sub apartamentul meu. As dori sa stiu si eu: care este ... (vezi toată discuția)