avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident cu mașină împrumutată
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident cu mașină împrumutată

Bună ziua, am condus o mașină proprietarul mașini mi a încredințat o și intr un moment de ne atenție am intrat cu laterala intr un parapet eu am spus sa facem jumate jumate bani deoarece fiind începătoare aveam permisul de o zi era noapte nu trebuia sa ma lase să conduc și mi a spus ca sa ii dau bani pe toată mașina a ținut o cu scandal ca altfel mă da in judecata, ce se poate întâmpla dacă se ajunge acolo?
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 23:27, 10 Noiembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca masina are asigurare CASCO, reparatia se plateste prin asigurare. Daca nu are, reparatia se plateste de sofer, adica de dvs. Daca ajungeti in instanta, cu greu se poate da o altfel de hotarare. Proprietarul v-a facut un bine, dar neatentia dvs. plus lipsa de experienta de care nu ati tinut cont si ati condus noaptea, se plateste.
Buna ziua

Vinovata de accident sunteti numai dvs. Daca proprietarul nu este de acord cu impartirea costurilor cu reparatia nu aveti ce face, trebuie sa suportati costul integral al reparatiei.

In cazul unui eventual proces veti pierde garantat, in plus veti avea de plata si cheltuielile de judecata.

Platiti, fiti multumita ca s-a terminat numai cu pagube materiale si nu cu vatamari sau alte nenorociri si luati evenimentul ca pe o lectie de viata, atat in ceea ce priveste condusul cat si "gasca".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto fara victime FLORIN.1 FLORIN.1 Buna seara! am si eu o rugaminte daca ma poate ajuta cineva in legatura cu un accident rutier... am lovit cu masina un parapet producand avarii ... (vezi toată discuția)
Circulatia fara rca cu masina altuia maricim maricim Buna ziua, Ma numesc Mihai Marici si as avea nevoie de un sfat de la dvs ,si in speranta ca mi-l puteti da,va multumesc anticipat! Tatal meu a fost ... (vezi toată discuția)
Accident-despagubiri Danielvilceleanu Danielvilceleanu Buna seara! Am si eu o mica problema. Acum o luna jumatate ma deplasam cu masina unei colege de la facultate,impreuna cu 2 baieti,spre Piata muncii. Soferul ... (vezi toată discuția)